Bucură-te că eşti femeie

Posted on 7 martie 2012. Filed under: Gând... |


Lumea e plină de femei frumoase, femei deştepte, dar fiecare femeie e unică în felul său.

Bucură-te că eşti femeie, căci azi e ziua ta! 🙂

Ţie ţi se spune că eşti cea mai frumoasă,  tu eşti cea care luminezi viaţa bărbaţilor şi tot tu o faci mai nesuferită, dar lor asta le place.

Cu caracterul tău nesuferit te faci mereu iubită de toată lumea.

Pe cât de complicată  şi impreviziblă eşti,  pe atât devii mai atrăgătoare, fiind în stare de a cuceri dintr-o singură privire. Mereu atenţia celorlaţi e concentrată asupra ta, căci tu doar reprezinţi sexul frumos.

Te-ai gânditi vreodată că doar femeii îi este dedicată o zi în an?! Pentru o zi planeta s-a oprit doar pentru tine,Femeie.Să ştii că asta înseamnă mult.

Bărbatul e cel care conduce lumea, iar femeia  este motorul şi partea frumoasă a vieţii.

Bucură-te că eşti femeie: doar tu ştii cum să le faci pe toate mai bine: ştii să plângi, să râzi, să te veseleşti,  să iubeşti cum nimeni nu poate, eşti curajoasă în a le lua pe toate de la capăt, tu dai viaţă, poţi să fii singură, să fii senzuală, inocentă, delicată, ştii să faci faţă la toate problemele, ţinând capul mereu sus.

Cine dacă nu femeia  plânge la filmul ,,Titanic” chiar dacă îl privește a 10-a oară?! Cine dacă nu femeia are grijă ca bărbatul și copiii săi să iasă mereu din casă curați și sătui?!

Azi e ziua noastră și trebuie să ne veselim și să ne răsfățăm doar așa cum știm noi.Să aveți o zi plină de bucurie,  de flori, de sărutări dulci, îmbrățișări călduroase și dorite și o zi insorită și plină de surprize.

P.S:Un ,,La mulți ani” special pentru mămicuța mea iubită și bunicuța mea scumpă și, desigur, pentru fetițele din 59:Rodica și Roxi 😛

Make a Comment

Lasă un comentariu

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...